De praktijk

Caris Psychologie is een zelfstandige praktijk gevestigd in het kleine dorp Hernen vlakbij Wijchen. In mijn praktijk verricht ik behandelingen binnen zowel de basis GGZ (kortdurende trajecten) als in de specialistische GGZ (psychotherapie). Omdat het een kleine praktijk is heeft u direct contact met mij als uw behandelaar. Hierdoor blijven de lijnen korter en is het contact persoonlijker.

Actueel:

  • De¬†praktijk is gesloten tot en met maandag 9¬†augustus. Indien u dringend behoefte heeft aan hulp dan raad ik u in eerste instantie aan contact op te nemen met uw huisarts. Tijdens mijn afwezigheid is er ook een collega die voor mij waarneemt: Margreet Vos te Niftrik. U kunt deze praktijk iedere dag tussen 08.00 en 09.00 uur telefonisch goed bereiken op nummer: 0486 413721
  • Mocht u zich willen aanmelden dan kunt u een bericht inspreken en bel ik u na 9 augustus terug. De wachttijd is ongeveer 11 weken.
  • Ik volg de richtlijnen van het RIVM inzake het COVID-19 virus. Op dit moment is de praktijk open, indien gewenst kunnen gesprekken ook via (beeld) bellen plaatsvinden. Ik ga er vanuit dat u mij op de hoogte brengt wanneer u klachten hebt passend bij Corona.

Telefoonnummer Susan Caris (06) 812 17 183