De praktijk

Caris Psychologie is een zelfstandige praktijk gevestigd in het kleine dorp Hernen vlakbij Wijchen. In mijn praktijk verricht ik behandelingen binnen zowel de basis GGZ (kortdurende trajecten) als in de specialistische GGZ (psychotherapie). Omdat het een kleine praktijk is heeft u direct contact met mij als uw behandelaar. Hierdoor blijven de lijnen korter en is het contact persoonlijker.

Actueel:

  • De praktijk is in verband met vakantie gesloten tussen 13 juli en 7 augustus. Voor cliënten die al in behandeling bij mij zijn en behoefte aan hulp; zij kunnen zich in eerste instantie wenden tot hun huisarts. Tijdens mijn vakantie heb ik echter ook een vervanger (achterwacht), dit is mevrouw Margreet Vos in Niftrik, zij is op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 09.00 uur bereikbaar op nummer; 0486-413721
  • Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan.
  • Voor de inzichtgevende groepspsychotherapie jong volwassenen (18-25 jaar) is er wel nog plek.
  • In verband met eisen vanuit de AVG ben ik niet meer bereikbaar via whatsapp, sms of e-mail. U kunt een boodschap inspreken op mijn voicemail en dan bel ik u, indien nodig, zo spoedig mogelijk terug.

Telefoonnummer Susan Caris (06) 812 17 183